Our logoBosanska Finansijska Misija u UAE Abu Dhabi
Bosanska Finansijska Misija u UAE

Tel: 02-4455143

Category/Detail: Finance

Abu-Dhabi / إمارة_أبوظبي

Address: P.O.Box: 017321, Abu Dhabi


Abu-Dhabi

Company listed before: Little Wings International Nursery (Tel: 00971 (0) 34 90 553) | Company listed after: StatoilHydro UAE (Tel: 04-8872707)


Up to fifteen companies with similar names or scope of business are listed below:

  1. Bosanska Finansijska Misija u UAE - Bosanska Finansijska Misija, Abu-Dhabi-(Abu-Dhabi-Emirate)

Your Comments:Comments

Almir Ajanović, (ajanovic@intrade.co.ba), 01.12.2009 - 08:25
Poštovani, Imamo projekat tvornice flaširane vode. Tražimo partnera koji može "obezbijediti" tržište za ozbiljnu količinu vode (min. 80 mio. litara) a ako partner želi može biti i suvlasnik u projektu. Možete li nam pomoći?! Pozdrav, Ajanović
Jasna Masic, (masicjasna@yahoo.com), 17.01.2009 - 02:43
Bosanska finansijska misija u Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE) ima za cilj produbljivanje saradnje i poslovnih I finansijskih odnosa izmedju Republike Bosne i Hercegovine i UAE.

Vodjeni ovim ciljem sluzbenici misije imaju primarnu zadacu da prosiruju znanje o pogodnostima ulaganja u Bosnu i Hercegovinu, posebice u finansijski sector.

Misija takodjer usmjerava napore u vezi poboljsanja finansijske I ekonomske edukacije u obije zemlje kao i toka i razmjene informacija na svim nivoima.

Predsjednik misije je gospodin Hatib Halilovic, medjunarodni finansijer sa preko trideset i pet godina uspjesnog djelovanja na polju finansija I investicija.

Misija trenutno zaposljava cetiri radnika i je u potpunosti osmisljena i finansirana od strane gospodina Halilovica. Trenutno je planu prosirivanje aktivnosti u zemlje okruzenja kao sto su Katar, Kuvajt, Oman, Saudijska Arabija i Jemen.